TKO 50-vuotisjuhlat

Kiitos TKO:n 50-vuotisjuhliin osallistumisesta!

 

Oli aika juhlistaa yhdessä 50-vuotiasta TKO:ta.
Juhlassa päästiin tapaamaan vanhoja tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin ja saamaan uusia ideoita. Kuulumiset vaihdettiin hyvän ruuan ja juoman parissa. Tapahtumassa oli keskustelua teollisesta muotoilusta, laadukasta ohjelmaa ja puhujia alan huipulta. Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille!

Osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa


Ohjelma

TKO:n 50-vuotisjuhlia vietettiin Perjantai 17.11.2017 Design Museolla.

Tapahtumassa oli keskustelua teollisen muotoilun nykytilanteesta, sekä mielenkiintoisia puhujia muotoilu kentältä. Mukana oli Mikko Koivisto (Hellon), Simo Säde (Digitalist Group), Wille Hujanen (Zaibatsu Interactive/Firstbeat Technologies), Kirsi Svärd (ED Design), Tuomas Manninen (Osuuspankin muotoilutiimin vetäjä) ja Ulla-Kirsti Junntila. Osana tapahtumaa päästiin myös tutustumaan California -näyttelyyn.


Sponsorit & yhteistyötahot

Design Reform - Logo

Design Reform

TKO Yhteistyotahot - Zaibatsu Interactive

Zaibatsu Interactive

TKO Yhteistyotahot - Digitalist logo

Digitalist Group

TKO Yhteistyotahot - Ornamo logo

Ornamo

Teollisten muotoilijoiden etujärjestö TKO täyttää 50 vuotta. Teolliset muotoilijat ovat omalla työllään parantaneet suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja kannattavuutta. Nyt voit tulla mukaan kehittämään suomalaista muotoilua tukemalla 50-vuotiaan TKO:n toimintaa.

TKO:n yritysjäsenet ovat intressiryhmän sponsoreita. Vuosimaksu yrityksille on 400 €/vuodessa. Nyt saat loppuvuoden 2017 ja vuoden 2018 samaan hintaan. Vastineeksi saat näkyvyyttä TKO:n nettisivulla ja tapahtumissa.